Clasament al celor mai scumpe videoclipuri din totdeauna 

in cazul in care vreti sa stiti aproximativ cate mii de dolari au costat in general videoclipurilor pe care le-ati vizionat odata cu trecerea timpului , veti avea raspunsul citind acest articol. incepem prin insiruirea celor mai scumpe videoclipuri de la cel mai ieftin la cel mai putin ieftin .

by Clarence Robinson Friday, May 13, 2011
in cazul in care ati fost vreodata curiosi aproximativ ce sume au costat in general videoclipurilor ce le-ati privit odata cu trecerea timpului , veti afla raspunsul prin intermediul acestui articol. Haideti sa incepem enumerarea celor mai putin ieftine videoclipuri de la cel mai putin costisitor la cel mai putin ieftin .

10) Numarul zece este ocupat de diva Celine Dion cu videoclipul piesei "It's All Coming Back to Me Now". Acesta a fost regizat de Nigel Dick si a fost pentru prima oara difuzat in 1996 . Costul videoclipului ajunge la suma de 2.300.000$ .

9) Numarul 9 din cele mai costisitoare vieoclipuri este luata de artistul Busta Rhymes alaturi de Janet Jackson impreuna cu videoclipul single-ului denumit "What's It Gonna Be?!" difuzat in anul 1999. Acesta a fost regizat de Hype Williams si Busta Rhymes si atinge cheltuieli de 2.400.000 de dolari .

8) Pe pozitia opt o gasim pe artista Mariah Carey alaturi de Jay-Z cu videoclipul melodiei numita "Heartbreaker". Acest clip creat de regizorul Brett Ratner a aparut in anul 1999 costurile acestuia inregistrand aproximativ 2.500.000$

7) Videoclipul piesei "Too Legit To Quit" a artistului MC Hammer detine locul al saptelea cu un cost de productie de nu mai putin de 2.500.000$ . Clipul a fost produs de Rupert Wainwright fiind lansat in 1992 .

6) Rapper-ul Puff Daddy feat. Notorious B.I.G. si Busta Rhymes ocupa locul a sasea in clasamentul celor mai scumpe videoclipuri create . Acest videoclip a fost produs si lansat in anul 1998 de Marcus Nispel inregistrand costuri de aproximativ 2.700.000 de dolari

5) Ne aflam la jumatatea clasamentului si trupa Guns N' Roses cu videoclipul piesei intitulate "Estranged" se afla pe locul 5 cu un buget de aproape 4.000.000 de dolari . Clipul lansat in 1993 are ca producator pe Andy Morahan.

4) Locul 4 ne duce mai aproape de primele trei locuri impreuna cu cine altcineva decat controversata Madonna prezentand al ei videoclip la melodia cu numele "Bedtime Story" regizat de celebrul regizor Mark Romanek in anul 1995 . Costul acestui videoclip inregistreaza suma de 5.000.000$ .

3) Pozitia a treia este ocupata de cine altcineva decat tot de cantareata Madonna cu videoclipul melodiei cu numele "Express Yourself", regizat de David Fincher si lansat in anul 1989 . Costurile productiei acestui vieoclip sunt de aproximativ 5.000.000$ .

2) Pe pozitia a doua se regaseste cine altcineva decat aceeasi Madonna . Un fun-fact este ca solista figureaza cel mai mare procentaj al topului nostru . Locul 2 ii este acordat datorita clipului ce insoteste piesa "Die Another Day" regizat de Traktor si finalizat in anul 2002 . "Die Another Day " este soundtrack-ul filmului de lung metraj ce poarta acelasi nume din seria "James Bond". Acest clip inregistreaza cheltuieli de 6.100.000 de dolari .

1) Chiar daca v-ati acomodat cu prezenta controversatei Madonna in acest top , prima pozitie insa nu este ocupat de artista ci de cine altcineva decat regele muzicii Pop Michael Jackson feat. Janet Jackson. Videoclipul melodiei "Scream" regizat de Mark Romanek in anul 1995 castiga locul intai al acestui clasament depasind un buget de aproximativ 7.000.000 de dolari

General | Categories: entertainment
0    submitted by Clarence Robinson
Read More Press Releases

SKS Ispat& Power Ltd commissions first 300-MW power unit of their 1,200-MW RaigarhPower Plant

How a Bodybuilding Diet Can Help Build Muscle Naturally

Low Carb Diet Report Casts Light On New Research Findings

Increase in the number of student visa is trending nowadays

Wiwigo Technologies: First of its kind selfie campaign takes place in moving Delhi-Chandigarh Shatabdi

An important day in real estate sector

Leonard Kim to Appear on Critical Mass Radio Show

Nishan Kohli's recent exhibition on photography

CIMR-PU Esteemed Globally—SAARC DESIMGOW Moderator at NPA Venerated for High Contour-profiles.

Lilanie Kadirgamar Geiger dedicates cookbook to late mother

Get press releases by email